Verlof

Verlofregistratie.

Met behulp van de module verlof registratie kunnen verlofuren eenvoudig worden vastgelegd en zo nodig worden verwerkt binnen de urenadministratie van Multivers. U hoeft voor deze module geen urenverantwoording van Multivers te hebben. De verlofmutaties worden buiten Multivers bijgehouden.

Indien u wel beschikt over de urenregistratiemodule van Multivers, dan kunt u optioneel de verlofuren koppelen aan uursoorten binnen Multivers.

Verder kunt u dan de verlofuren ook als urenmutaties laten aanmaken en laten verwerken binnen Multivers. Ook de andere weg werkt. Als u ook de urenmodule heeft, dan kunt u aangeven dat urenmutaties moeten worden omgezet naar verlofmutaties. Zo heeft u alle vrijheid in het verwerken van verlofgegevens.

Binnen de verlof module kunt u zelf verlof soorten en verslaggroepen toevoegen. Een verslaggroep is een hoofdverdeling van de werknemers (afdeling of BU). Aan een verlofsoort kunt u een project/uur soort koppelen.

Er is een jaaragenda opgenomen om de feestdagen vast te leggen. Per medewerker kunnen de te werken uren per dag worden vastgelegd. Ook kan bij de medewerker het aantal uren per jaar plus eventuele extra uren worden ingegeven. Naast het vastleggen van verlofuren dienen deze uren te worden gefiatteerd alvorens ze worden bijgehouden in het saldo van de medewerker.

Er zijn grafieken opgenomen voor het management en tevens een jaarplanner. Verder kan zowel de medewerker als de administratie zelf overzichten vervaardigen d.m.v. selecties en deze overzichten naar Excel exporteren.

Er is nu ook een mogelijkheid om automatisch een email te versturen naar de administratie zodra er één of meerdere verlof aanvragen goedgekeurd moeten worden.

Tevens bestaat de mogelijkheid om een email naar de medewerker te versturen als een verlofaanvraag is goedgekeurd of afgekeurd.

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Neem dan contact op met uw Multivers dealer of Next3.nl

 

Wilt u een overzicht van de schermvoorbeelden? Klik hier